vilken dag xD

Idag har det varit en händelse rik dag ni! :)



Förmiddagen spenderades med Karro på Hööks, Stadium och Ikano (Chili), blev lite grejer med hem från hööks såklart men som vanligt glömmer jag fota! Men det blev iaf reflexgrejer till stigbyglarna (sitter runt tån/foten typ) och sedan en sadelpad och en lädertvål. Men iaf jag kom hem och hämtade Spike för att sedan åka vidare till stallet, pappa hämtade mig och lämnade av oss där.



Tog en tur på Sia i paddocken och provade nya paden med Zaldi sadeln vi hämtade i söndags. Blev super bra och så provade jag det nya blå schabraket jag köpte förra veckan om ni minns det ;) Jag red säkert i 30min bara för värmen men vi körde på hack och lite ridvägar och alla gångarter, gick jätte bra. Hon var lite mer sig själv idag iaf, men gud vad snygger min tjej är, smälter när jag ser på henne!! :D
När jag ridit klart fick Sia sin kraft och medans hon åt började jag smörja min utrustning och då upptäckte jag att jag tydligen redan har skaffat en lädertvål och lagt i den blå tvålasken... Så ja nu har jag en tydligen en extra! Men smörjde mina två träns, sadeln, stiglädren, sadelgjorden och min förbygel + mina ridskor fick sig en fin puts, tyvärr så glömde jag att fixa lädergrimman så kanske gör det imorgon.



Imorgon ska Karro åka, Jag och My ska fixa den andra sommarhagen och släppa Sia och Sammy där. Så har lite att fixa med vatten, staket och allt.
Ska även hinna rida ut en sväng imorgon är väl min tanke eftersom hon vilade i måndags, så nu ska hon ridas fram till lördag och sedan ska min syster ta över och hon kommer väl rida lite då och då tror jag :)
Just nu längtar jag till Öland men ändå inte eftersom så mycket kommer hända när jag är borta och jag måste lämna alla mina djur vilket känns hemskt :(( <3

Worrasea | | Kommentera |
Upp